Sergeju Trifunoviću pozlilo na početku predstave u Pozorištu mladih

Glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je sinoć na početku predstave "Voz" u Pozorištu mladih.
Predstava je počela pred punom salom, ali su pet minuta kasnije Voja Brajović i Sergej Trifunović otišli sa scene. 
 
Trifunović se potom vratio i rekao da je pokušao da igra, ali da se ne oseća dobro i da moli publiku za razumevanje jer moraju da prekinu predstavu.
 
Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan deo publike je ostao da sedi na svojim sedištima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku. Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo i odvezen.
 
Kako je za 021 potvrdila portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, njihova ekipa je intervenisala po pozivu oko 20:20 časova. Trifunović je na nosilima iznesen iz Pozorišta i prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Prema nezvaničnim informacijama, Trifunović je nakon dodatnih pregleda u Kamenici pušten kući. 
 
U ponedeljak prepodne se glumac oglasio na svom tviter nalogu i napisao da je već danima imao neku virozu i da će predstava biti odigrana 25. oktobra.
 
  • Covek

    23.10.2018 09:02
    Dug zivot
    Postovanom Sergeju,ne treba se nervirati preko svojih granica jer to utice na zdravlje i umesto da se nerviraju ovi "nedodirljivi" (i sve sto uz to ide)-,nervra se Sergej.
    Casno radi posao dobrovoljno za decu a ministar sedi u fotelji i ne radi sta treba a za to prima pare i druge razne beneficije koje idu uz fotlju .

    @PISKU

    Svako pomisli prvo na ono od cega on pati,tako da Pisko,......detoksiraj se pa bolje ti je da citas neku dobru knjigu.
    Stara poslovica kaze:,"Hartija trpi svaku budalu" i mislim da se ona bas na tebe i tebi slicnima,odnosi.
  • Dobro

    23.10.2018 00:08
    ...da ga nisu kod Loncara odvezli na intervenciju...
  • uznemirena,

    22.10.2018 18:02
    ali i srećna
    Nadam se da mu stvarno nije ništa. Što pre da se oporavi i da pazi na sebe, jer je divan. Pozitivan, rečit, energičan, pametan. Rečju: divan i potreban!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti