Nestao mladić iz Kaća, rekao da ide u manastir

Devetnaestogodišnji Milan Radin iz Kaća nestao je u petak, 19. oktobra, objavljeno je na sajtu Nestali Srbija.
On je na sebi u trenutku nestanka imao svetlo sivu trenerku i duks (majicu) u svetlo sivoj boji. Nosio je crne "reebok" patike. Mršavije je građe, blede puti i tamne kose.
 
Mladić je u petak u 14.45h otišao od kuće. Kod sebe je imao ličnu kartu, 2.000 dinara i dva mobilna telefona. 
 
Porodica navodi da je po izlasku iz kuće rekao da ide u manastir, navodi portal Nestali Srbija. 
 
Kasnije dobijaju potvrdu da je Milan na dan nestanka, neposredno pre odlaska od kuće zvao porodičnog prijatelja, tražeći preporuku starijeg duhovnika, ali da je kontaktirao i manastir u Kovilju, najavivši da će doći. 
 
U manastiru navode da se tamo ipak nije pojavio. Nakon toga, telefon koji je koristio je postao nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag. Portal prenosi da je Milan bio okrenut veri i crkvi. Porodica navodi i da je koristio lekove koje nije poneo sa sobom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti