GSP ukida liniju do aerodroma

JGSP Novi Sad saopštilo je da zbog drastičnog pada zainteresovanosti građana, od 1. novembra ukida liniju do aerodroma "Nikola Tesla".
JGSP Novi Sad saopštilo je da zbog drastičnog pada zainteresovanosti građana, od 1. novembra ukida liniju do aerodroma "Nikola Tesla".

"Preduzeće je bilo prisiljeno na ovu meru zbog nedovoljne iskorištenosti kapaciteta. Naime, u septembru i oktobru rapidno je palo interesovanje za putovanje do Surčina, pa je, kako se ne bi proizvodili gubici, odlučeno da se ukine linija", kaže za 021 portparolka GSP Snežana Jaković.

Prema njenim rečima, ukoliko ponovo bude iskazana potreba Novosađana za prevozom ka Surčinu autobusima JGSP-a, biće urađena analiza opravdanosti, nakon čega će biti podnet zahtev za registracijom linije.

  • 30.07.2014 08:28
    Žalosno
    Žalosno je to što je gsp ukinuo liniju, evo i ja se uključujem u komentarisanje posle toliko vremena! Ja sam u situaciji da nemam koga da zamolim da me preveze do aerodroma ni uz plaćene troškove goriva, pa preživljavam agoniju svaki put kad treba da organizujem putovanje, te plaćam agenciji 3000 din. jednom pravcu jer druge alternative ne znam.
  • vojcek

    20.11.2012 11:33
    aerodrum
    problem je jednostavan novom sadu treba aerodrum i nema problema poz vojcek
  • Nemanja

    25.10.2012 15:19
    Mojim kolima...
    kojima me odvezu moj otac ili brat do aerodroma i nazad je potrebno 2000 dinara. Ne vidim sto bih placao taksistima 50 evra. Ovi koji spominju aerodromske takse, bas i nisu putovali u inostranstvo avionom, sem mozda na letovanje (tada ima raznih dodataka). Drugari, cena povratne karte npr. za Frankfurt je 150 evra. Nikakva taksa se ne placa :-) I necu da idem ni taksijem, a ni autobusom. Preskupi ste i jedni i drugi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti