Torbica novi pomoćnik gradonačelnika

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević promenio je jednog od četiri pomoćnika gradonačelnika. Umesto Dragana Dunčića koji je na funkciji bio tek oko dva meseca, na mesto pomoćnika za privredu imenovan je Bojan Torbica.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević promenio je jednog od četiri pomoćnika gradonačelnika. Umesto Dragana Dunčića koji je na funkciji bio tek oko dva meseca, na mesto pomoćnika za privredu imenovan je Bojan Torbica.

U biografiji koja je objavljena na sajtu grada, navodi se da je Torbica član Pokreta socijalista, člana Predsedništva Glavnog odbora. Rođen je u Novom Sadu 1974, gde je završio i Pravni fakultet.

Od 2002. godine do danas radio je u Temerinu, kao direktor Radio Temerina i potom KIC "Lukijan Mušicki".

Vučević ima još tri pomoćnika, Milana Gologožu zaduženog za privredu, Vanju Vučenovića i Vladimira Stojkovića koji nisu direktno zaduženi ni za jednu oblast.

  • liman 2

    21.01.2013 19:53
    volim 021,volim sve sto navodi na 021, volim moj Novi Sad ..volim moju ravnicu u njoj sam se rodila ,zaljubila i decu svoju podigla...Volim Cvarkova i njegovu domisljatost i dobrodusnost vojvodjanske naravi...ono sto nevolim to je prostota i bezobrazluk koji su neki pokusali da unesu i na mala i na velika vrata i kazu da to tako treba i mora , i kazu dok nisu dosli oni , mi nismo znali sta znaci biti rodoljub i pricaju o njihovom zavicaju a neznaju da time gaze po mom , ili znaju pa ih je bas briga.Ne zelim nikoga da vredjam ,ali od mog lalinskog ,otegnutog govora cuje se samo sapat...
  • 19.01.2013 19:23
    liman 2
    Vojvodino moja nesretna ,ko im daje pravo da te mrze zato sto si lepa , ravna i postena...
  • aca

    19.01.2013 13:53
    Normalno
    Ako gradonacelnik zeli toga coveka, onda mu je i potreban za neku oblast. Inace ne bi dolazilo do smene. Ne vidim neki problem u tome to je potpuno normlna stvar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti