Građani traže da se ukloni poligon kod Najlona

Oko tridesetak stanovnika Vidovdanskog naselja jutros se okupilo u znak protesta sa zahtevom da se izmesti poligon za obuku vozača kod Najlon pijace.
Oko tridesetak stanovnika Vidovdanskog naselja jutros se okupilo u znak protesta sa zahtevom da se izmesti poligon za obuku vozača kod Najlon pijace.

Oni kažu da im je zbog postavljanja znaka za zabranu saobraćaja onemogućen prolaz do važnih ustanova, javlja Radio-televizija Vojvodina.

Milan Malivuk, vlasnik jedne od četiri auto škole koje su napravile novi poligon na Limanu, kaže da stari poligon ne ispunjava propisane uslove, te ne razume kako je dobio dozvolu za rad.

Prema rečima predsednika Udruženja auto škola u Novom Sadu, Milana Mudrinića, svaka auto škola ima pravo da napravi poligon, ali da to ne bi ubrzalo tok polaganja praktičnog dela vozačkog ispita, jer postoji određen broj članova komisije koji ocenjuju vožnju.

  • anonimno 95

    06.03.2013 21:34
    komentar
    Jedan od stanovnika pitam nadlezne kako je moguce da 4-iri dana u nedelji vazi zabrana prolaza pa onda kad treba da naplate parking puj pike ne vazi vise zabrana.ovo je necuveno bolje da nam one rupe pokrpe da ne odvalimo tockove koje su naravno napravila gospoda iz auto skole.
  • 06.03.2013 12:50
    Podržavam gradjane
    Izmestite poligon što dalje. Neka grad da plac a gospoda nek sebi prave poligon, i tako su uzeli mnogo para. Onaj Malivuk je već uradio i još njih par, kad može on mogu i drugi.

    I obavezno: uvesti DOZVOLU u koje vreme i kuda mogu auto škole da špartaju po gradu. I zabraniti onim sekundarnim sakupljačima konačno da taljigaju konjima i onim šklopocijama.
  • crno_mleko

    06.03.2013 10:03
    bela baklava
    Jedan veci poligon, dobro projektovan, je dovoljan za sve.

    Poligon treba biti na periferiji grada a ne da povecava buku unutar stambenih zona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti