Svečana akademija Kostiću i Šekspiru u petak u Gradskoj kući

Svečana akademija Kostiću i Šekspiru, povodom 175 godina rođenja Laze Kostića i 400 godina od smrti Vilijama Šekspira, održaće se u petak, 22. aprila u Svečanoj sali Gradske kuće.

Autor programa je Hadži Zoran Lazin, a učesnici su: Senka Nedeljković, Branislav Cvijić, Miloš Milojević, Mina Momčilović, Aleksandra Rakić, Novosadski duvački kvintet, Željka Jelić, Miodrag Petrović i Milutin Ž. Pavlov.

Program organizuju Gradska uprava za kulturu Novog Sada, Kulturni centar i Organizacioni odbor Novi Sad – kandidat za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine.

Program počinje u 18 časova.

Autor: 021.rs

  • MIKI

    21.04.2016 09:57
    A je l ima neki sekspirolog koji ce da govori, neki istrazivac Sekspira, Kostica? Ovi koji su najavljeni su obicni organizatori kulturno umetnickih programa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič