Kreativna radionica "Crtajmo srcem" u četvrtak u Educonsu

Kreativna radionica pod nazivom "Crtajmo srcem" koja je namenjena deci iz Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" održaće se u četvrtak, 26. maja na Akademiji klasičnog slikarstva Univerziteta Educons u Sremskoj Kamenici.

Desetoro dece, uzrasta od 8 do 16 godina, uz diskretnu asistenciju studenata Akademije i njihovih profesora, kroz druženje, crtanje i slikanje, svojim radovima će odgovoriti na zadate teme.

Radionica na Akademiji klasičnog slikarstva se održava u okviru šireg programa tradicionalne godišnje manifestacije "Majski susreti" koja se već osmi put održava na Univerzitetu Educons i obuhvata komercijalne i naučno popularne aktivnosti fakulteta članica i Akademije klasičnog slikarstva.

Radionica je kao društveno-odgovorna aktivnost deo zajedničko projekta i inicijative Spomen zbirke Pavla Beljanskog i Univerziteta Educons.

Početak radionice je u 11 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič