Prvi Business Cafe u Novom Sadu 31. maja

Popularno okupljanje preduzetnika iz regiona "Business Cafe", prvi put će biti organizovan u Novom Sadu u utorak, 31. maja u baru "Šećer&Soul", Sutjeska 2.

Na prvom Business Cafeu gosti su Svetlana Mojić, jedina žena na ovim prostorima koja dizajnira enterijer jahti (Salt&Water) i Dragan Varagić, poznati internet konsultant i koatur knjige "Kako do posla u XXI veku + 444 saveta za uspešnu karijeru". Sa njima će razgovarati zagrebačka serijska preduzetnica Kristina Ercegović, pokretačica projekta Business Cafe i autorka knjige "Sam svoj gazda", čiju će životnu priču publika takođe moći da čuje.

Kao i na svim drugim okupljanjima u regionu, i tokom novosadskog Business Cafea publika će moći da čuje poslovne i životne priče gostiju, njihove savete, probleme sa kojima su se suočavali ali i da im postavi pitanje i učestvuje u razgovoru.

Nakon zvaničnog dela planirana je svirka benda "Tri jarca“ i neformalno druženje gostiju.

Redovna cena ulaznica je 1.000 dinara, ali je za prvi novosadski Business Cafe ulaz slobodan. Sakupljaće se donacija za Dečje selo, pa će publika i gosti imati priliku da učestvuju u akciji.

Zainteresovani treba da se prijave OVDE.

 O Business Cafeu: Business Cafe je mesto razgovora sa uspešnim preduzetnicima koji svoja iskustva, ideje, predloge, savete prenose ostalim kolegama, kao i onima koji žele da se oprobaju u sopstvenom biznisu. Organizuje se u formi javnog razgovora, gde voditelj događaja  razgovara sa odabranim gostima preduzetnicima pred publikom, a nakon oficijelnog dela sledi organizirano pa spontano druženje gostiju, razmena kontakata i uspostavljanje novih. Ideja Business Cafea jeste osnaživanje što većeg broja ljudi da pokrenu vlastiti posao i nauče više o preduzetništvu iz prve ruke, od uspešnih.

Projekat je pokrenula i vodi zagrebačka preduzetnica Kristina Ercegović, autorka knjige « Sam svoj gazda » i mentorka mnogih uspešnih preduzetnika. U Hrvatskoj se ova okupljanja organizuju više od pet godina u Zagrebu, Dubrovniku, Puli, Splitu, a u regionu BC postoji u Beogradu (od 2014.), Podgorici, Skoplju i Sarajevu.

Do sada je održano više od 90 susreta i ispričano više od 250 uspešnih preduzetničkih priča, susrete je posetilo oko 10.000 gostiju, vrednost novih poslova sklopljenih na BC je skoro 10 miliona evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič