"Beer Garden" od danas na Štrandu, najavljeno dvadesetak svirki

Manifestacija "Beer Garden", održaće se od danas do 3. jula, a biće održano čak dvadesetak svirki.

Ulaz je besplatan. Svake večeri posetioci će moći da uživaju u nastupima po dva benda od 18 i od 21 sat.

Prvo veče, u petak, 24. juna, namenjeno je ljubiteljima jačeg zvuka, uz novosadski bend Grate, koji je za kratko vreme postao popularan. Ljubitelji tradicionalne irske muzike moći će u nastavku večeri da uživaju i uz kultni bend Orthodox Celts.

U subotu, 25. juna na programu je bend Sivi, čija se autentičnost prepoznaje kroz energiju bunta, a u nastavku večeri svi posetioci moći će da uživaju u nastupu beogradskog pop rock sastava Kristali.

Nedelju 26. jun obeležiće dva nastupa, energični sastav Cotton Pickers koji opravdano brane reputaciju odličnog live benda i potom nastup legendarne pevačice Tanje Jovićević na čijem će se repertoaru naći rok kompozicije iz opusa EKV i Oktobar 1864.

Dan kasnije na programu su beogradski pank–rok trio Čikine bombone, a potom će zaprašiti Novosađani jedinstvenog muzičkog izraza Love Hunters sa prepoznatljivim vokalom Milana Mumina.

U utorak, 28. juna nastupaju The Few Fellas, koji će publici predstaviti svoje viđenje izvornog R’n’r-a, a nakon njih nastupa jedan od najpopularnijih domaćih SKA bendova Samostalni referenti.

U sredu 29. juna koncert će održati grupa Nova, a potom i jedan od najpopularnijih pop sastava osamdesetih Valentino.

U četvrtak 30. juna na programu su bend Josip A Lisac, koji zaslužuje pažnju zbog autorske muzike i live nastupa. Rege zvuke na Štrand iste večeri doneće popularni Del Arno Band.

U petak, 1. jula nastupaju PSI i zabavni Blaža i Kljunovi, a u subotu 2. jula rok fanovi moći da uživaju uz Nickload i KKN. Poslednjeg dana manifestacije nastupiće pop- rok- bluz bend Rockfeleri i Deca loših muzičara.

Radno vreme manifestacije je od 17h do ponoći, a vikendom do 1h. Svi posetioci će moći da uživaju u besplatnim sadržajima i najraznovrsnijoj ponudi pivskih ukusa.

Organizator APA Beer Gardena je Beogradska Kulturna Mreža.

  • mick

    24.06.2016 14:39
    I da, želim organizatorima ove velelepne manifestacije, pljuskove i uragane svako veče cele nedelje, kako bismo mogli mirnio da spavamo i izjutra odemo na posao.
  • mick

    24.06.2016 14:34
    E super,
    opet će limani, a i šire, da odzvanjaju od prekrasne vam muzike i domog zabave.
  • Henry

    24.06.2016 14:32
    Hoće li biti i devojaka ili samo Škota u kiltovima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič