Novosadsko muzičko leto krajem jula u Srednjoškolskom domu

Festival "Novosadsko muzičko leto 2016" održaće se od 29. jula do 17. avgusta.
Ovogodišnji letnji ciklus koncerata u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada otvoriće duo Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića. 
 
Nakon otvaranja, program "Matija svira Arsena", koji počinje 5. avgusta, prirediće džez pijanista Matija Dedić.
 
Novosađani i svi ljubitelji muzike imaće priliku da od 8. avgusta uživaju u muzičkoj interpretaciji džez kanona umetnika Petit Standarda, a zatim i nastupu hrvatske pevačice Vesne Pisarović, čiji će nastup pratiti svetski priznati džez muzičari, bubnjar Džon Beč i basista i kompozitor Kris Dalgren.
 
Kvartet "Tango Jazz" iz Argentine posetiocima će se predstaviti 12. avgusta, dok će Trio Remija Panosjana nastupiti 15. avgusta.
 
Ovogodišnji festival zatvara Trio Stohela Rozenberga 17. avgusta, a svi koncerti održaće se u Srednjoškolskom domu u Nikolajevskoj ulici sa početkom u 21 čas. U slučaju lošeg vremena, biće premešteni u Sinagogu.
 
Karte za sve koncerte puštene su u prodaju i mogu se nabaviti u prostorijama Muzičke omladine Novog Sada ili na njihovom sajtu www.muzickaomladina.org.
 
Festival će biti otvoren u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič