Akcija "Roditelji učitelji" na Štrandu

Kreativna biblioteka Američkog kutka i ove godine biće organizovana od 5. do 31. avgusta na Štrandu.

Kao i prethodne dve godine kod stene na Špicu od 17 do 20 časova radnim danima i vikendom od 10 do 20 časova posetioci Štranda moći će da pronađu najzanimljivije naslove knjiga, časopisa i stripova na engleskom jeziku. Program za decu i mlade koji je oduvek bio najpopularniji, ove godine sprovešće se kroz akciju pod nazivom "Roditelji učitelji".

Ideja ovog programa jeste da se svim kretivnim i maštovitim roditeljima koji su vešti u crtanju, pravljenju, učenju jezika, vežbanju, pevanju i sl. omogući da svoje veštine prenesu i na drugu decu predlaganjem svog programa u okviru kreativne biblioteke.

Sve što je potrebno je da ispunite formular putem sledećeg linka i pošaljete predlog svoje radionice. Programi će se sprovoditi na otvorenom, Američki kutak obezbeđuje prostor, ulaz na Štrand i materijal (u obzir dolazi samo jeftiniji materijali, laki za nabavljanje i materijali koji se recikliraju).

Radionica bi se odvijala u periodu od 5. do 31. avgusta i ne bi trebalo da traje više od dva sata, a ukoliko je zanimljiva i zahteva više vremena, može se i ponoviti ili odvijati više dana. Ukoliko imate fotografije kojim možete da ilustrujete predlog, pošaljite na novisad@americancorners.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič