Kako na studije u EU danas u EU Info pointu

Razgovor na temu "Kako na studije u EU" održaće se u ponedeljak, 18. jula u prostoru EU Info point, Bulevar Mihajla Pupina 17.

Razgovor organizuju EU Info Point Novi Sad i ESN Novi Sad (Erasmus students network).

Studenti novosadskog univerziiteta, koji su učestvovali u Erasmus plus programu Evropske komisije, preneće iskustva i sa zainteresovanima podeliti svoje priče o boravku na studijama u zemljama Evropske unije.

Susret će biti prilika da se čuju konkretne i korisne informacije o načina prijave i konkurisanja na program razmene studenata, kako i zašto su se odlučili na taj korak i šta im je ovo novo iskustvo donelo.

Pored iskustava studenata koji su učestvovali u Erasmus plus programu, gošće iz ESN Novi Sad i ESAA - Erasmus+ Student and Alumni Association, predstaviće  Erasmus plus program i pojasniti kako se prijavljuje za učešće u ovom programu.

U razgovoru učestvuju studenti UNS, Snežana Pupovac (EUIP NS), Katarina Vasčić (ESN) i Milica Andrić (ESN).

Program će početi u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič