Besplatna radionica nenasilne komunikacije "Jezik žirafe i jezik zmije"

Udruženje blizanaca i trojki Srbije u subotu, 27. avgusta, u vrtiću "Ružin gaj" u ulici Ružin gaj 21, organizuju kreativnu radionicu nenasilne komunikacije.

Uz kreativan rad i igru, deci će biti predstavljena nenasilna komunikacija kroz igru uloga "jezik žirafe i jezik zmije".

Govor žirafe je poseban oblik nenasilne komunikacije koji je opisao poznati američki psiholog Maršal Rozenberg i zasniva se na empatiji i komunikaciji bez nasilja. Empatija je jedna od osnovnih pretpostavki za uspešnu komunikaciju. 

Suština kreativne radionice, kao deo programa "ART & LOVE KARAVAN", koji ovog leta radi sa decom u regionu, jeste učenje dece kroz zabavan i kreativan rad oslikavanja kamenčića i nenametljivo predstavljanje jezika žirafe.

Radionica je namenjena deci starijoj od 4 godine. Radionica će početi u 18 časova i besplatna je.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič