Takmičenje u oponašanju rike jelena u subotu na Novosadskom sajmu

Sedmo međunarodno takmičenje u oponašanju rike jelena "Zlatni rog" održaće se u subotu, u 12 časova na centralnom štandu JP Vojvodinašume, na Novosadskom sajmu u okviru Međunarodnog sajma lova i ribolova Lorist.

Na takmičenju učestvuju takmičari iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, a proglašenje pobednika zakazano je već za 13 sati.

Sat vremena pre i sat vremena nakon ovog takmičenja, posetioci Sajma mogu da prisustvuju specijalnom programu članova reprezentacije drvoseča Srbije, koja je na ovogodišnjem 32. svetskom prvenstvu šumskih radnika sekača motornom testerom u Poljskoj, osvojila je dve srebrne medalje. Program se održava na poligonu pored dvorišnog štanda JP Vojvodinašume, gde posetioci od 12 do 16 časova mogu da degustiraju jela od divljači.

  • Grgolj

    01.10.2016 20:54
    Naš grad je pun rogonja. Zato ne treba brinuti da će takmičenje u oponašanju jelena proći kako se samo poželeti može!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič