Urnebesna predstava Mićka Ljubičića "Danas nam je divno DNO" večeras u SNP-u

Predstava "Danas nam je divno DNO" jednog od najpoznatijih imena srpskog humora, najpopularnijeg Indeksovca Mićka Ljubičića, premijerno će biti izvedena večeras u Srpskom narodnom pozorištu.

U ovoj predstavi Mićko Ljubičić će pred publikom igrati sedam što izmišljenih, što stvarnih likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života naše zemlje.

Radnju predstave "Danas nam je divno DNO" scenaristi Mićko Ljubičić i Voja Žanetić smestili su delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida "DNO" (ime ovog tabloida nastalo je kao skraćenica od "Dnevne novine i oglasi").

Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest "najeminentnijih" gostiju sa proslave lista DNO. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi, tajanstveni i ujedno "najmegaeminentniji" gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice.

Mićko Ljubičić publici je poznat i po scenarističko-glumačkom doprinosu u legendarnom "Indeksovom pozorištu", a i po tome što je autor kultnih knjiga pod nazivom "Nacionalni park Srbija", autorske TV emisije "Pozovi M... ili će on tebe" i serijala "Lekoviti show", gde je takođe sarađivao sa Žanetićem. Mićko je nekoliko godina i "lečio" Srbiju kroz predstavu "One stvari", a koja je tematiku bračnih obaveza i generalnog seksualnog zdravlja nacije obrađivala sa komične strane.

Nova predstava "Danas nam je divno dno" predstavlja svojevrsnu sinergiju svih dosadašnjih projekata Mićka Ljubičića, a svojom formom ima priliku da postane i jedan savremen, kvalitativni pomak u odnosu na dosadašnje projekte.

Kao i prethodni projekat ("One stvari"), i "Danas nam je divno DNO" je proizvod saradnje sa Ganetom Pecikozom kao producentom i njegovom firmom GMR.

Predstavu je režirao mladi novosadski reditelj Petar Jovanović, koji je između ostalog režirao i popularnu predstavu "Državni Posao".

Predstava će početi u 20 časova.

  • Terješkova

    15.10.2016 19:47
    Nekako mi se ovaj lik nikad nije dopadao!!
  • Premijera

    15.10.2016 17:28
    Ovaj narod ne ide na premijere, po ovim cenama.
    Na premijere idu samo političari, oni iz DB i svi kojima država, odnosni mi, plaća kartu.
    Eventualno neki tajkunčić, ako mu je do kulture. Oni radije vikendom obilaze kafane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič