Predstava "Audicija" 18. decembra u Pozorištu mladih

Pozorišna predstava "Audicija" autora i reditelja Željka Ninčića, održaće se u Pozorištu mladih, u nedelju 18. decembra u 20 sati.
Kroz radnju predstave, koja se zbog trenutnog raspoloženja glumaca i odnosa sa publikom menja i nijednom do sada nije se odigrala po istom scenariju, srećemo se sa pokušajem likova iz naroda da postanu ono što žele i misle da mogu, glumci.
 
Kroz likove profesora, Marinka Ćutuka, Asfaltine Kurajbegović, Džemsudina Šimširpašića, Veselog, Radojke Janše i ostalih, koji će se možda kao novo prijavljeni pojaviti na audiciji, provučene su karakteristike ljudi iz naroda koji se prikazuju u onom svom običnom neiskvarenom licu. Ali sve to kroz krajnju dozu humora, komičnih situacija i objašnjenja i maksimalno smešnih replika. Iako je predstava postavljena pre mnogo godina, velika je sličnost sa mnogim zabavnim emisijama koje su i danas veoma gledane na televizijskim ekranima, ali kroz onu zanimljivu u neku ruku smešnu stranu. 
 
Ovo je prilika da se stariji Novosađani podsete delova i aktera ove predstave, koja je u Novom Sadu poslednji put odigrana davne 2004. godine. Takođe ovo je i prilika i da se oni mlađi, koji su sigurno upoznati sa pojedinim replikama ili likovima iz predstave sa njima uživo upoznaju.
 
Ulaznice za predstavu se po cenama od 1.000 dinara za parter i 900 dinara za balkon mogu kupiti u knjižari "Velika mala knjiga" u holu 'Pozorišta mladih i putem prodajnih mreža tiket servisa 'Gig stix-a i Eventima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič