"Dreddup", "Dojo" i "Aza Guilla" 9. decembra u CK13

"Dreddup", "Dojo" i "Aza Guilla" nastupiće u petak, 9. decembra u Omladinskom centru CK13.
DREDDUP je nastao 1997. godine u Novom Sadu. Bend iza sebe ima sedam studijskih albuma i mnoštvo koncerata širom zemlje i sveta. Njihov zvuk opisuju kao demonsku elektroniku pomešanu sa industrialom masakra. Nastupali su kao support bendovima poput The Prodigy, Marilyn Manson, Deathstars, Toy Dolls, Laibach… Trenutno rade na novom albumu a na ovom koncertu ćete po prvi put moći da ih čujete u novoj postavi. 
 
DOJO aka. Dunja Dačić je pevačica/kantautorka i producent svog one-girl projekta. Od malena se bavi muzikom a 2013. osniva projekat Dojo. Njena muzika je atipična kombinacija filmično-melanholičnih vokalnih deonica i atmosferičnih gitarskih tonova. Kao svoje uticaje, ona navodi sledeće izvođače: Thom York, Pj Harvey, Grimes, Bat for Lashes, Patti Smith, Massive Attack...
 
AZA GUILLA je bend koji je nastao 2015. godine. Rad ovog benda je baziran na stvaranju autorske muzike prožete rapcore/stoner i numetal elementima. Iza sebe imaju nekoliko demo snimaka i jedan novi video spot. Kao svoje uzore navode bendove poput: KoRn, Sepultura, Deftones, Rage Against the Machine… Njihovi koncerti su energični i glasni.
 
Svirka će početi u 21 čas, a cena ulaznice je 250 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič