Predavanje "Šta CV priča o tebi, a ti ne bi?" u Centru "Self"

Predavanje "Šta CV priča o tebi, a ti ne bi?" dr Dragane Mitrić - Aćimović održaće se u ponedeljak, 16. januara u Centru "Self", Fruškogorska 21.
Predavanje otkriva šta to u poslovnoj biografiji govori o ličnosti, sklonostima i motivaciji za konkurisanje i pomaže u kreiranju utiska na poslovnim sastancima.
 
Dr Dragana Mitrić – Aćimović je poslovni psiholog i saradnik centra "Self". Predavanje počinje u 18:30.
 
Predavanje je organizovano u sklopu predstavljanja treninga "Kako do posla u 2017. godini" koji će se održati 21. januara u prostorijama Centra "Self". Više informacija o treningu možete pročitati OVDE.
  • MikiZdravke

    13.01.2017 09:56
    Radnik
    CV nije merilo znanja.
  • Selfi

    12.01.2017 19:32
    Ne zaludjujte se tim glupostima i samo aktivno trazite posao ovde ili napolju u i nacicete, ne odustajte. To je cela filozofija a ovi prave nauku od toga i sebi lovu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič