Tri audicije u subotu u Dečijem kulturnom centru

Tri audicije različitih umetničkih orijentacija, održaće se u subotu, 28. januara u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6.
Gradski hor "Čarobne frulice" organizuje audiciju za prijem novih članova. Na audiciju za Dečiji gradski hor se mogu prijaviti deca od 6 do 12 godina. Hor vodi muzički pedagog Dušica Stojković. Audicija za hor će se održati od 15:30 do 17:30 časova.
 
Pozorišna radionica "I mali glumac je glumac" omogućava razvoj samopouzdanja, scenskog govora i scenskog pokreta i razvijanje ljubavi prema scenskoj umetnosti kroz zajedničko savladavanje različitih glumačkih zadataka. Deca od 8 do 14 godina će dobiti priliku da se iskažu u originalnom pozorišnom okruženju jer je u planu javno izvođenje postignutog i završna predstava na kraju drugog polugodišta. Iz odabranog broja dece biće regrutovani oni koji će imati prilike da učestvuju u nekom od tv serijala i filmskih projekata koji su u toku, dečijim smotrama i manifestacijama. Audicija za radionicu će se održati od 15:30 do 17:30 časova.
 
Omladinci između 15 i 25 godina zainteresovani za pozorište ove subote imaće priliku da se uključe u veoma interesantan pozorišni projekat pod nazivom " Gluma jeeeee......" pozorišnu radionicu za srednjoškolce i omladinu. Audicija za radionicu "Gluma jeeeee..... "će se održati od 17:30 do 19:30 časova. Pozorišne radionice vode Nenad Pećinar, glumac i prvak drame SNP-a i pozorišni pedagog Severina Prostran Miletić. 
 
Više informacija može se dobiti na brojeve telefona: 063 521 123 i 063 592 559 ili na email adresu: deci.na.dar.ns@gmail.com .

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič