Program "Selo u gradu" danas na Spensu

Program "Selo u gradu", koji organizuje porodično poljoprivredno gazdinstvo Popović, nastavlja se i ove subote na Spensu, od 12 do 19h.
Kroz ovaj događaj predstaviće se oko 30 sela i oko 350 porodičnih poljoprivrednih gazdinstava sa svojim proizvodima. Promoteri akcije su košarkaš Darko Miličić i Dragan Sudžum, rukometaš rođen u Gajdobri, koji podržava i pomaže sportska društva u seoskim sredinama i podstiče mlade da se bave sportom.
 
Posetiocima će danas selo Hajdukovo predstaviti svoje poljoprivredne proizvođače, tradiciju i običaje svoje zajednice, ponuditi raznovrsne đakonije i pozvati sve u goste u Hajdukovo.
 
U okviru manifestacije biće organizovana izložba tradicionalnih rukotvorina. Predstaviće se i proizvođači voća, tradicionalnih slatkiša, domaćih vina i prerađevina od svinjetine na seoski način.
 
Nastupiće KUD "Lifka Šandor", koji će predstaviti tradicionalne igre vojvođanskih Mađara.
  • Gari

    02.02.2017 09:38
    Predlažem da se na ulazima u grad na onim tablama gde piše NOVI SAD,dopiše "Selo u gradu"!!!Čisto da turisti i ostali ,koji dolaze znaju šta ih čeka kad dođu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič