Peti Business Café u četvrtak u Novom Sadu

Business Café-a, peti po redu u Novom Sadu, održaće se u četvrtak, 23. februara u klubu "Kućerda - Balkan beat bar", na tribini stadiona "Karađorđe".
Na temu "Uspešan na svoj način" govoriće:
 
- novinar RTV-a i voditelj emisije "Biznis monitor" Borislav Despotović koji je nedavno osvojio i Specijalnu nagradu NALED-a za doprinos reformama u preduzetništvu
- vlasnica porodične firme "Gastro planet catering" Slavica Davidović, koja punu deceniju vodi porodični firmu koji se bavi pružanjem ketering usluga
- dugogodišnji vrhunski sportista, psiholog i mentalni trener sportista Andrija Gerić
 
Učesnike će kroz događaj voditi vlasnica licence Business Café Srbija i preduzetnica Marija Radojčić.
 
Cena ulaznica je 1.000 dinara i mogu se kupiti pred sam događaj. Početak je u 19 časova.
 
U Srbiji Business Café okupljanja organizuju se više od tri godine, u Beogradu i Novom Sadu, a u regionu - u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini preko pet godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič