Obuka za uključenje mladih u društveni aktivizam u Američkom kutku

Američki kutak i udruženje građana "Novi lobi" organizuju "Osnovnu obuku za uključenje mladih u društveni aktivizam", koja ima za cilj osnaživanje mladih za aktivno učešće u društvu i procesima donošenja odluka.
Program će se održavati tokom marta i aprila u prostorijama Američkokg kutka, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka.
 
Obuka će biti organizovana kroz seriju radionica koje će voditi stručni tim sastavljen od društvenih aktivista, predstavnika medija, psihologa i sociologa koji imaju dugogodišnje iskustvo angažovanja u sektoru civilnog društva i akademskoj zajednici.
 
Timski rad, veštine javnog nastupa i komunikacije, asertivno ponašanje i organizovanje lokalnog aktivizma su samo neke od tema koje će biti pokrivene ovom obukom.
 
Za ovaj program mogu da konkurišu mladi uzrasta od 18 do 30 godina. Kandidati koju budu primljeni, biće kontaktirani 27. februara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".