Bend iz Kanade i Fyn 20. marta u CK13

Kanadski bend Mad Ones nastupiće u ponedeljak, 20. marta u CK13 u 21 čas.
Mad Ones je bend nastao 2011. godine u Torontu, a jedini stalni član benda je Andrew DeVillers, tekstopisac, pevač i gitarista. Bend iza sebe ima tri albuma: Behaviour, Burning Window i Sanciety. Njihova muzika predstavlja kombinaciju modernog zvuka poput bendova Cloud Nothing, The Growlers, King Tuff, Reigning Sound i energije bendova iz sredine osamdesetih poput Black Flag i Husker Du.
 
Bend trenutno čine: Andrew DeVillers (gitara), Russell Fernandes (bas) i Adam Balsam (bubnjevi).
 
Do sada su imali brojne nastupe po SAD, a ove godine imaju prvu evropsku turneju u okviru koje će se svojim nastupom u CK13 premijerno predstaviti publici u Novom Sadu i Srbiji.
 
Fyn koji će takođe održati koncert nakon kanadskom benda  je dvočlani novosadski bend. Postoje od 2015. godine i iza sebe imaju jedan EP pod nazivom "Dolfyn party".
 
Cena karte je 250 dinara, a ulaznice će se prodavati isključivo na ulazu u klub.

Teme

CK13

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič