Danas dve predstave za najmlađe posetioce "Novosadskog proleća"

Najmlađi posetioci manifestacije "Novosadsko proleće" na Spensu, danas, 25. marta moći će da uživaju u dve predstave: "Čudotvorni izvor" i "Olga veličanstvena".
Radio 021 vas poziva na tradicionalno druženje na Novosadskom proleću. Obe predstave će biti izvedene u amfiteatru na Spensu.
 
Predstava "Čudotvorni izvor" počeće u 11:30 časova.
 
Glavni likovi ove putujuće predstavice su dečak Jodi i devojčica Jodita. Predstavica "Čudotvoran izvor" je adaptirana priča o Ledenoj kraljici, koja govori o dečaku Jodiju kojem je Ledena kraljica srce pretvorila u led i zarobila ga u svom ledenom zamku. Njegova sestra Jodita kreće u neizvesnu avanturu ne bi li pronašla svog brata i vratila ga kući. Uz pomoć čudotvornog napitka Jodi koji je ponela od svoje bake i ljubavi, Jodita uspeva da odledi srce svog brata i vrati mu izgubljeno pamćenje. Predstavicu izvode glumice novosadskog Pozorišta mladih Vera Ostojić – Hrćan i Jelena Galović.
 
Predstava "Olga veličanstvena", u izvođenju Kreativnog studija "Čarolija", počeće u 12:30 časova.

Za sve klince Minakva je obezbedila sokiće. Svi posetioci moći će da probaju zdrav švedski slatkiš - najpopularnije zdrave bombone u Evropi i domaće kolače iz poslastičarnice Slađana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič