Uvodni prikaz predstave "Henri Šesti" u sredu u SNP-u

Uvodni prikaz predstave "Henri Šesti", pod nazivom "Naš Henri", održaće se u sredu, 19. aprila u donjem foajeu scene "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.

Uvodni prikaz održaće prof. Marina Milić Radović, osnivač i upravnica Fondacije "Laza Kostić", a govoriće o stvaranju predstave, ono što publika obično nema prilike da čuje, te će svi koji dođu, na uvodnom prikazu moći da se upoznaju sa kreiranjem saradnje Nikite Milivojevića, Fondacije, Glob Teatra, zatim organizacijom, posebnim uslovima i zahtevima londonskog pozorišta, kreiranju kostima Marine Medenice, sa zahtevima scenografije Borisa Maksimovića, prevodom prof. dr Zorana Paunovića, muzikom Bore Dugića, kao i premijerom u Londonu, ilustrovano fotografijama iz Glob teatra,....). Ukupno trajanje je 45 minuta.

Prikaz će početi u 18:30 časova, a predstava "Henri Šesti" će biti izvedena od 19:30 časova na sceni "Pera Dobrinović".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič