Humanitarni koncert "Svi za Deju" 30. aprila u SNP-u

Humanitarni koncert "Svi za Deju", u okviru kojeg će nastupiti KUD "Veliko kolo", KUD "Neven" iz Dobanovaca, KUD "Đura Jakšić" iz Srpske Crnje i Hor "Ison", održaće se u nedelju, 30. aprila u Srpskom narodnom pozorištu.
Koncert počinje u 19 časova na sceni "Pera Dobrinović".
 
Organizator je Udruženje građana "Iz drugog ugla" iz Veternika.
 
Cena ulaznice je 300 dinara, a sav prihod će biti uplaćen na račun Dejana Jakovljevića. 
 
Dejan Jakovljević - Deja (2005) iz Veternika je operisan u Rusiji marta 2016. godine, urađena mu je skeroplastika (stavljeni su implanti da drže ocne jabučice) i laserski je urađena operacija mrežnjace, jer je bila oštećena. Od tog dana, mora redovno da prima terapije četiri puta godišnje, doživotno i za dve godine će morati opet da ide u Rusiju.
 
Roditelji su se do sad snalazili, ali su sada u velikom problemu, jer su iscrpeli sve svoje izvore i mole sve ljude dobre volje da im pomognu da se sakupi novac za dalje lečenje.
 
Terapije koštaju 4x600 eura = 2.400 eura (za jednu godinu). Snimanje i dijagnostika su 1.500 eura, a put i smestaj 1.450 eura (put je 580 eura, smestaj za majku 600 eura i dete 250 eura).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".