Dani fantazije 20. i 21. maja

Tradicionalni međunarodni festival epske i naučne fantastike "Dani fantazije" održaće se 20. i 21. maja u Master centru Novosadskog sajma, u organizaciji Udruženja Piropteriks.
Festival je posvećen svim ljubiteljima fantazijskih društvenih i video igara, knjiga, stripova, filmova i TV serija. Festival ima za cilj da okupi kako iskusne takmičare na turnirima u igranju, tako i da svet fantazije približi široj javnosti.
 
Takmičarski deo festivala sastoji se od turnira u sledećim stonim igrama: The 9th age, Magic the Gathering, Star Wars X-Wing Miniatures Game, Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME i Settlers of Catan, na kojima će se takmičiti igrači iz 12 zemalja. 
 
Pored turnira, festival daje svakom posetiocu priliku da isproba razne društvene igre na štandovima brojnih izlagača iz zemlje i inostranstva, sazna o najnovijim dešavanjima u oblasti epske i naučne fantastike na posebnim tribinama koje vode iskusni predavači iz zemlje, učestvuju u raznim radionicama, kao i uživa u reviji neverovatnih kostima inspirisanih filmovima i igrama, a koje su sami izradili domaći ljubitelji tog hobija. Među sadržajem koji se izdvaja jesu i kviz iz poznavanja sveta Harija Potera, izrada čarobnog štapića, kao i izložba domaćeg ilustratora Dobrosava Boba Živkovića.       
 
Detaljniji program događaja možete pronaći na zvaničnoj stranici na fejsbukukao i na stranici događaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič