Poslednji Toefl kurs u ovoj sezoni u Američkom kutku

Američki kutak Novi Sad organizuje, poslednji u ovoj sezoni, kurs pripremne nastave za polaganje TOEFL testa, koji će početi 26. maja​ i dalje se održavati svakog petka​ od 16.30​h do 18h.
Kurs će voditi profesorka engleskog jezika Sofija Simić.
 
Kurs je besplatan, ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 15​ polaznika/ca kojima će biti omogućeno da ga pohađaju. Prijave za kurs traju do 24. maja. Ukoliko bude mnogo prijavljenih, kontaktiraće se samo oni kandidati koji budu odabrani u četvrtak 25. maja.
 
Na prvom, uvodnom času zainteresovani će moći da se upoznaju sa formom testa, dok će se kroz preostala 4 časa obrađivati 4 dela TOEFL testa. Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove:
 
- da su članovi Američkog kutka Novi Sad (članstvo je besplatno)
- da su se prijavili za polaganje TOEFL ispita
- da su popunili online prijavu LINK
- da se obavezuju da će biti redovni na svakom času​.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".