Tribina i tri izložbe u ponedeljak u KCNS

Jedna tribina i tri izložbe biće organizovane u ponedeljak, 5. juna u Kulturnom centru Novog Sada.
U okviru ciklusa "Razgovori o geopolitici", Tribina "Ka multipolarizmu" održaće se od 17:30 časova u Klubu "Tribina mladih". Autor i predavač je Milorad Vukašinović, novinar i publicista. Na tribini autor će dati odgovore na sledeća pitanja: Šta su ključna obeležja aktuelnih procesa u međunarodnoj politici i ekonomiji? Da li je multipolarnost relna slika savremenog sveta? Šta su osnovni ideološki principi pokreta "nove levice" i "nove desnice" u svetu i kakav je njihov odnos prema procesu globalizacije?
 
U okviru saradnje Kulturnog centra Novog Sada i JU Kulturno – informativni centar "Budo Tomović" iz Podgorice u Klubu "Tribina mladih" biće otvorena izložba umetnika Damira Murseljevića sa početkom u 19 časova. Pozdravnu reč uputiće direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović i direktorka Kulturno – informativnog centra "Budo Tomović" iz Podgorice Snežana Burzan. Posetioci izložbu mogu pogledati do 11. juna. Više informacija o umetniku možete naći OVDE.
 
Izložba slika autora Endrea Penovca biće otvorena u 19 časova u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada. U okviru otvaranja autor će održati i demonstraciju svoje tehnike. Izložbu možete pogledati do ponedeljka, 19. juna, svakog radnog dana od 9 do 20 časova. Više informacija o umetniku možete naći OVDE.
 
Izložba umetnika Borislava Nikolića pod nazivom "Špic forme i otisci" biće otvorena u 20 časova u Malom likovnom salonu, Bulevar Mihajla Pupina 9. Izložbu možete pogledati do 17. juna, radnim danom od 10 do 20 časova i subotom od 10 do 13 časova. Više informacija o umetniku možete naći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič