Promocija knjige o Džejmsu Braunu 15. juna u Američkom kutku

Promocija knjige o Džejmsu Braunu "Ožeži pa beži"​ ​Džejmsa Mekbrajda​​ održaće se 15. juna u Američkom kutku u 18.30 časova.

Razgovor o jednoj od najuticajnijih ličnosti u muzici XX veka koji je poznat i kao "kum soula" vodiće novinar​ ​Vitomir Simurdić i Aleksandar Šurbatović, urednik izdanja.

Muzika Džejmsa Brauna skoro da je žanr za sebe, jer nema sumnje da je on bio jedna od najznačajnijih i najuticajnijih muzičkih figura popularne kulture XX veka. Poznat i pod​ ​nadimkom "najvredniji čovek šou-biznisa",

Braun je istovremeno bio i veoma problematična, pogrešno shvaćena i kontroverzna ličnost. Zato je Džejms Mekbrajd, i sam profesionalni muzičar, krenuo u veliki poduhvat potrage za „pravim” Džejmsom Braunom, postepeno razotkrivajući njegovo detinjstvo i priču o propalom imanju na kom je odrastao, kao i skrivenu istoriju njegove mladosti.

Obezbedite svoje mesto na promociji registracijom putem sledećeg linka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič