Jedanaesti NetWorking Day 20. juna na Cepelinu

Jedanaesti NetWorking Day – Poslovni susreti, održaće se u utorak, 20. juna, u 18 sati na brodu Cepelin.
Poslovna iskustva, savete i put uspešnog poslovanja predstaviće:
 
Božo Janković, vlasnik kompanije Enterijer Janković iz Novog Sada. Ova kompanija je osnovala predstavništa u Moskvi, Londonu, Alma Ati, Abu Dabiju i Budvi, a Janković je proglašen za Preduzetnika godine u Srbiji 2014. od kompanije Ernest&Young. 
 
Nikola Čanak – Dr Nick, motivacioni govornik, lajf kouč, doktor medicinskih nauka i profesor. Napisao je više od deset motivacionih knjiga i drži motivacione govore u zemlji i inostranstvu. Bio je domaćin i uvodničar na prošlogodišnjem gostovanju Boba Proktora u Beogradu. Pogledajte jedno od njegovih tv gostovanja i saznajte zašto ne voli reč "probati".
 
Indira Popadić, preduzetnica, poslovni konsultant i autorka interaktivnog priručnika za preduzetnike "Uzmite život u svoje ruke". Pored rada sa kompanijama i preduzetnicima, Indira realizuje i radionice na kojima  prenosi znanja i iskustva stečena kroz dugogodišnji preduzetnički staž i obrazovanje. 
 
Kotizacija za jedan događaj iznosi 1.000 dinara.
 
Za one koji žele da prisustvuju i predstojećem događaju u Beogradu, 5. jula, omogućen je popust od 40 odsto i kotizacija za oba događaja zajedno iznosi 1.200 dinara. Kotizacije su dostupne preko eventim.rs, na prodajnim mestima i online i preko sajta konferencije.rs
 
Prijavu učešća na događaj potrebno je izvršiti u bazi posetilaca na linku najkasnije do 19. juna. Prijave za beogradski NetWorking Day biće otvorene 21. juna.
  • Mislim

    15.06.2017 12:55
    gospodina Jankovića i Čanka poštujem zbog onog što su postigli i nisu neki prosečni ljudi iz komšiluka.Ali u isti koš "trpati" nekoga ko je pročitao par knjiga, prepisao i napisao svoju stvarno ne razumem. To teoretisanje napravite biznis plan i limunada priče zna i moja baba Kurana.Podsetite ljude, koji bi eventualno došli da slušaju dr Nik-a i Božu Jankovića, ko je Indira Popadić, i dajte njen portfolio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič