Noć knjige u Gradskoj biblioteci 16. juna

Gradska biblioteka u Novom Sadu pridružiće se manifestaciji "Noć knjige" Izdavačke kuće Laguna, koja će se održati u petak, 16. juna.
Tog dana, Odeljenje "Đura Daničić" biće otvoreno do 22 časa i građani će, počevši od 17 časova, moći da se upišu u Biblioteku sa 50 odsto popusta (odrasli 250 deca do 14 godina 150 dinara). 
 
U fondu Odeljenja biće izložena top lista najčitanijih Laguninih izdanja u Gradskoj biblioteci. 
 
Od 17 do 18 časova gost–bibliotekar biće prof. dr Zorica Hadžić, profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Odsek za srpsku književnost, koja će korisnicima preporučivati knjige.
  • Pera

    15.06.2017 23:06
    Da li popust za clanarinu vazi i za skorasnje clanove ili samo za one koji nisu nikada bili clanovi ili nisu bili clanovi biblioteke poslednjih 25 godina. :)
    Samo gradska biblioteta u Novom Sadu ima ovako nejasne akcije :), tacnije kada se prosetate ispostavi se da popusta nema :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič