Dani japanske kulture u avgustu u bašti Doma vojske

Udruženje ljubitelja japanske kulture "Mirai" organizuje "Dane japanske kulture" 12. i 13. avgusta u Domu vojske (Beogradski kej 9).

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa kulturom Japana kroz predavanja i projekcije.

- Na danima japanske kulture Novosađani će moći da se bolje upoznaju sa, kako tradicionalnom, tako i savremenom kulturom zemlje izlazećeg Sunca. Prvi dan će biti ispunjen predavanjima, projekcijama i pratećim sadržajima, dok će drugi biti posvećen kospleju. Neke od stvari koje očekuju posetioce su: origami, igra GO, predavanja o japanskim drevnim ratnicima, priče o Tokiju, projekcije filmova o Japanu i još mnogo toga - kazao je organizator događaja Đorđe Škorić.

Detaljan raspored i satnica će biti naknadno objavljeni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič