Festival "Filmski front" traži volontere

Međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski front raspisao je konkurs za volontere za svoje 15. izdanje, koje će se održati od 26. do 28. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

Ovogodišnji festival održaće se pod parolom "No signal", kojom poručuje da je kultura izgubila signal i sve teže dolazi do svoje publike.

Pozivaju se svi zaljubljenici u film da učestvuju u stvaranju i organizaciji 15. Filmskog fronta i prijave se za volontiranje.

Neophodno je da:

- Imate 18 ili više godina.
- Popunite prijavu (preuzeti na sajtu www.filmfront.rs) i pošaljete je na sonja.front@gmail.com najkasnije do 11. oktobra 2017. godine.
- Budete u Novom Sadu u periodu od 20. do 30. oktobra.
- Imate obezbeđen smeštaj u Novom Sadu u naznačenom periodu.

Nakon razmatranja pristiglih prijava Filmski front će vas obavestiti o rezultatima konkursa, a zvanična lista volontera na 15. Filmskom frontu biće objavljena na sajtu www.filmfront.rs do 16. oktobra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič