Susret građana i predstavnika novosadskih inspekcija u četvrtak u Privrednoj komori

Susret privrednika i predstavnika inspekcijskih službi pod nazivom "Dan otvorenih vrata sa inspektorima" održaće se u četvrtak, 12. oktobra u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad, Narodnog fronta 10.
Ovaj događaj će se odvijati u periodu od 11 do 14 časova.
 
Tom prilikom predstavnici firmi i građani Novog Sada i okoline imaće priliku da u direktnom jedan-na-jedan razgovoru sa inspektorima dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa radom inspekcija.
 
U dijalogu će učestvovati inspektori tržišne, poreske, građevinske, komunalne, poljoprivredne, turističke i sanitarne inspekcije, kao i predstavnici inspekcije rada i inspekcije za zaštitu životne sredine, koji će odgovarati na pitanja, razjašnjavati nedoumice, davati preporuke za unapređenje poslovanja i time predstavnicima firmi omogućiti da pravovremeno uoče i otklone eventualne propuste u radu.
 
Svoje prisustvo svi zainteresovani mogu potvrditi do srede, 11. oktobra, najkasnije do 15 časova, na e-mail uros_velickovic@eg.rs ili na broj telefona 060 70 71 067. Kontakt osoba je Uroš Veličković.
  • Обсервер

    09.10.2017 18:11
    Кога нема ?
    Па нема оних, који штите здравље људи, прегледајући месо и производе од меса, млеко и производе од млека .Санитарци то нису по закону о безбедности хране.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".