Biznis kafe "Novac i/ili zadovoljstvo" 22. oktobra

Biznis kafe "Novac i/ili zadovoljstvo" održaće se u nedelju, 22. oktobra u Gerila baru.
Biznis kafe "Novac i/ili zadovoljstvo"  22. oktobra
Foto: 021.rs
Ovog puta Biznis kafe baviće se pitanjem da li je moguće u isto vreme zarađivati novac i biti zadovoljan poslom koji radite ili zarađivanje novca isključuje zadovoljstvo.
 
Učestvuju:
 
Dragana Đermanović, blogerka, internacionalna strateškinja i predavačica iz oblasti poslovne primene interneta. Vlasnica je konsultantske firme Pepper communications, direktorka kompanije Bee Premium Group i suosnivačica Bee Shaper startapa.
 
Bogdan Stevanović, koji godinama ne živi u Srbiji, danas sigurno jedan od najčitanijih blogera na ovim prostorima. Na Biznis kafeu će govoriti o tome šta sve novo sprema, da li planira da se bavi preduzetništvom u Srbiji i dokle sežu njegove nove ideje.
 
Jovana Miljanović, od 2013. ima svoju marketing konsalting agenciju u Beogradu. Od decembra drži blogerske radionice u regionu, gde pomaže ženama da žive od onoga što najviše vole i koriste blog kao alat prezentacije i prodaje svojih proizvoda ili usluga. Voli društveno preduzetništvo, putovanja i rad na sebi.
 
Novosadski preduzetnički susret vodiće Marija Radojčić.
 
Uzlaznice se mogu nabaviti neposredno pre događaja na licu mesta ili onlajn putem www.gigstix.com po ceni od 1.000 dinara. 
 
Biznis kafe podražavaju Privredna komora Srbije, MojaFirma, Unija poslodavaca Vojvodine. Medijski partneri su Radio 021, Nova ekonomija i Kuća dobrih vesti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".