Tribina o kulturi izražavanja na internetu u sredu u KCNS

Tribina "Kultura izražavanja na internetu" održaće se u sredu, 18. oktobra u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada.
Tribina o kulturi izražavanja na internetu u sredu u KCNS
Foto: 021.rs
Na tribini će govoriti psiholog Aleksandar Šibul i glavni urednik sajta "Vidovdan" Željko Injac. 
 
Virtuelna zajednica na internetu definisala je svoje društveno prihvatljive norme ponašanja kao internet bonton. Na žalost, društvene mreže kojima je primarna uloga da okupljaju internet zajednicu i interakcija njenih članova, su preplavljene hejtovanjem i flejmovanjem ili u prevodu izlivima mržnje, netolerancije, vulganosti i vređanja. Na tribini će biti reči o uzrocima "hejtovanja" i "flejmovanja" kao i kulturi izražavanja na internetu te o mogućnosti poboljšanja opšte kulture na internetu.
 
Program će početi u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič