Bistrionica na temu "Šta (ne) donose lokalni izbori?" u utorak u CK13

Bistrionica na temu "Šta (ne) donose lokalni izbori?" održaće se u utorak, 21. novembra u Omladinskom centru CK13.

Tema za prvu Bistrionicu u novoj sezoni jesu lokalni izbori, njihov značaj i (ne)mogućnost suštinskih promena na lokalu, ali i potencijal i granice lokalnog organizovanja i udruživanja u cilju društvenih promena. Ova tema postaje sve aktuelnija u javnom prostoru, naročito približavanjem lokalnih izbora u Beogradu, na kojima je kandidaturu najavila i Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd, koja do sada nije ulazila u izbornu trku, ali koja se istovremeno i dalje ne odriče i drugih vidova borbe.

Kakva je situacija na našem lokalu i da li lokalni izbori uopšte imaju smisla, neka su od glavnih pitanja o kojima će se diskutovati.

Bistrionica je zamišljena kao prostor u kojem se slobodno diskutuje o temama od važnosti za društvo, na otvoren način, uz poštovanje kulture dijaloga, a prevashodni cilj je razmena mišljenja. Cilj je da svi koji dođu ravnopravno učestvuju u razgovoru.

Program će početi u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič