Jedna ulaznica za tri današnje predstave Kreativnog studija Čarolija

KC Mladost Futog i Kreativni studio Čarolija pozivaju gladaoce na Noć pozorišta i mali pozorišni maraton, jer za tri predstave važi jedna ulaznica, danas, 25. novembra, u pozorištu KC Mladost u Futogu (Cara Lazara 42).
Jedna ulaznica za tri današnje predstave Kreativnog studija Čarolija
Foto: 021
U 17 sati igraće se predstava "Učteljica". Predstava za mlađe grupe dece, članova Kreativnog studija "Čarolija" je za uzrast 5+.
 
U 18:30h "Kuva se, kuva" izvešće Kreativni studio Čarolija. Predstava je za uzrast 3+.
 
U 19:30h predstava "Svitanje". Predstava starije grupe dece, članova Kreativnog studija "Čarolija". Predstava je za uzrast 12 + godina i za odrasle.
 
Ulaznice su po ceni od 350 dinara. Grupne ulaznice (5+) su 250 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".