Ekipa Državnog posla na humanitarnoj žurci u Đardinu

U klubu "Đardino" u četvrtak 7. decembra biće održana humanitarna žurka na kojoj će učestvovati glumci iz popularnog satiričnog televizijskog serijala "Državni posao", a sve prisutne zabavljaće bend "Bety boom".
Ekipa Državnog posla na humanitarnoj žurci u Đardinu
Foto: 021.rs

Organizator ovog događaja, Advokatska komore Vojvodine - Ogranak Novi Sad, prikuplja novac za svog bolesnog kolegu, ali i za neophodnu opremu koja će biti donirana Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Žurka počinje u 20 časova.

Prva humanitarna žurka ovog tipa održana je u junu, a sakupljeno je gotovo 600.000 dinara. Novac je uručen članici AKV koja je teško bolesna, dok je deo prebačen na račun Dečije bolnice koja je od tih sredstava kupila dva medicinska aparata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič