Predavanje francuskog pisca Ervea Živana u petak u Rektoratu

Predavanje francuskog esejiste i pisca Ervea Živana, na temu "Francuska književnost i geopolitika Francuske", održaće se u petak, 8. decembra, u sali za sednice Rektorata.
Predavanje francuskog pisca Ervea Živana u petak u Rektoratu
Foto: 021.rs
Erve Živan je potpredsednik osiguravajuće kuće Agipi, hroničar lista Le Monde i stručnjak za ekonomiju i ekologiju. Objavio je desetak knjiga iz oblasti ekologije, a posebno iz oblasti geopolitike. Njegova knjiga "Zapadni zid nije pao" doživela je veliki uspeh i prevedena je na sve veće svetske jezike. 
 
Drži predavanja na najuglednijim svetskim univerzitetima, od Pekinga i Moskve, preko Pariza i Londona, do Bostona i Njujorka (Harvard, Kolumbija). Bio je blizak saradnik čuvenog francuskog političara i intelektualca Rejmonda Bara.
 
Predavanje će početi u 13 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič