Program "Sati građana" svakog četvrtka u CK13

Program "Sati građana" održaće se u četvrtak, 14. decembra u Omladinskom centru CK13.
Sati građana će u narednom periodu biti održavani svakog četvrtka od 17 do 19 časova na CK13.
 
"Pozivamo sve građane MZ "Žitni trg", kao i ostale zainteresovane sugrađane, aktiviste mesnih zajednica i organizacija civilnog društva, na otvorene razgovore o temama od neposrednog, zajedničkog i opšteg interesa za lokalnu zajednicu", poručuju u CK13.
 
Sati građana su format susreta kojim se interveniše u prostor lokalne samouprave, osmišljavanjem novih vidova udruživanja, organizovanja i zajedničkog delovanja, nasuprot komplikovanim državnim procedurama u kojima su građani često usamljeni.
 
"Želja nam je da se okupimo, otvoreno razgovaramo, međusobno ohrabrimo za uključivanje u procese odlučivanja i udruživanja, što nam može pomoći da kreiramo nove građanske inicijative i na taj način rešavamo probleme i stvaramo pozitivne promene u svojim zajednicama", istakli su u CK13.
 
Sati građana su deo projekta "Naša samouprava" u okviru kojeg se građani animiraju za aktivno učešće u lokalnoj samoupravi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič