Knjižara BoBo vodi na predstavu "Ponoćna čarolija"

Kupovinom u knjižari BoBo, dobijate kartu za predstavu "Ponoćna čarolija" Vladana Đurkovića koja će biti izvedena u nedelju, 24. decembra, u Poslovnom centru NIS.
Svi koji kupe knjigu ili nešto iz gift programa u vrednosti od 1.000 dinara, dobiće na poklon ulaznicu.
 
Knjižara se nalazi u Svetozara Miletića 45. Saznajte više o bogatoj ponudi na sajtu knjižare BoBo. Pogledajte asortiman knjižare i naručite preko interneta onlajn.
 
Predstava "Ponoćna čarolija" u produkciji "Emotion Live-a" rađena je po knjizi Jasminke Petrović "Sve je u redu", koja je proglašena za najbolju dečju knjigu u 2017. godini.
 
Mladi glumci poput Brankice Sebastijanović, Luka Raca, Stefana Radonjića, Anite Stojadinović i Vladimira Vučkovića, doneće pred publiku predstavu koja govori o prazničnoj čaroliji, a mališane uči da su drugarstvo i zajedništvo sastavni delovi detinjstva.
 
Priča prati devojčicu Minu, koju tumači Brankica Sebastijanović, koja uprkos svim problemima pokušava da svojim drugarima iz odeljenje pripremi novogodišnju školsku priredbu. U sve to, naravno, prste umeša i Deda Mraz. 
 
Predstava se igra 24. decembra u 11 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".