Dve tribine danas u KCNS

Dve tribine održaće se danas, 28. decembra u Kulturnom centru Novog Sada.
Dve tribine danas u KCNS
Foto: 021.rs
Od 18 časova u Klubu "Tribina mladih" održaće se tribina "Svet u 2017. godini", u okviru ciklusa Razgovori o geopolitici.
 
Autor i predavač je Milorad Vukašinović, novinar i publicista.
 
Na tribini, autor će pokrenuti i nastojati da odgovori na sledeća pitanja: Šta su bili najznačajniji svetski događaji u 2017? Da li je u toku promena geopolitičke paradigme? Na kakav zaključak upućuju najnovije tendencije u svetskoj ekonomiji? 
 
Od 19 časova u Klubu "Tribina mladih" održaće se tribina "Meša Selimović – između derviša i zaborava"
 
Autor i predavač je msr Ognjen Karanović, istoričar.
 
Biće reči o tome na koji način je Meša Selimović utisnuo pečat neprolaznosti u istoriji srpske i jugoslovenske književnosti prethodnog stoleća i zbog čega postoji samo prećutna saglasnost da je ova činjenica o njegovom delu ispravna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič