Maškarada u sredu 14. februara u centru grada

Predavanje "Fašanke: antropolog(ija) pred zagonetkom južnobanatskih belih poklada" biće održano u petak, 9. februara, u Muzeju Vojvodine, Dunavska 37.
Predavač je prof. dr Slobodan Naumović. Predavanje u kino sali Muzeja počinje u 18 sati. 
 
Posvećeno je tradiciji organizovanja maskiranih povorki na našim prostorima, a povod je predstojeća 23. Maškarada koju tradicionalno organizuje Muzej Vojvodine. 
 
Ove godine povorka će se okupiti u sredu, 14. februara, u 12 časova, na platou ispred Muzeja Vojvodine, Dunavska 37, odakle će ići centralnim novosadskim ulicama - Dunavskom, Zmaj Jovinom, ulicom Kralja Aleksandra, Modene, Bulevarom Mihajla Pupina do saletle u Dunavskom parku gde će se nastaviti zabavni program i proglašenje najuspešnijih maski. 
 
Iz Muzeja pozivaju sve Novosađane da im se pridruže, a institucije (vrtiće, škole, fakultete...) da prijave svoje grupe učesnika pedagoškom odeljenju Muzeja Vojvodine, na broj telefona 021/525 059.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič