Zimski market "ArtScape" u subotu u Firčijevom studiju

Izložba rukotvorina pod nazivom "ArtScape" održava se u subotu, 10. februara u "Firchie think tank" studiju (Bulevar despota Stefana 5) u Kineskoj četvrti.

Prijavljeno je više od 60 izlagača, a posetioci će imati priliku da vide rukotvorine, unikatni nakit, garderobu, obuću, torbe, dekoraciju za kuću, prirodnu kozmetiku, itd.

Tokom trajanja manifestacije predviđen je bogat zabavni program, nastupaće kvartet Maja i Bole, plesači Atila i Agi iz Mađarske i mnogobrojni DJ-evi.

ArtScape se održava od 2013. godine i okuplja kreativne ljude i umetnike iz Novog Sada i šire, pružajući im priliku da na jednom mestu pokažu svoje radove.

Ovogodišnja manifestacija počinje u 16 časova i traje do 22 sata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič