Tribina "Učešće građanskih inicijativa na lokalnim izborima" 15. februara

Tribina "Učešće građanskih inicijativa na lokalnim izborima" održaće se u četvrtak, 15. februara, u CK13 u 19 časova.
 Gosti će biti predstavnici inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" i "Lokalni Front" iz Kraljeva, kao i političke platforme "Zagreb je naš!".
 
Neposredni povod za ovu tribinu jesu beogradski lokalni izbori i kandidatura inicijative "Ne da(vi)mo Beograd", ali i mesto i polje delovanja građanskih inicijativa na relaciji lokalne akcije - država.
 
Tribina je deo projekta "Naša samouprava", u okviru kojeg se Omladinski centar CK13 bavi animiranjem građana na aktivno učešće u lokalnoj samoupravi i zagovaranjem prava na autonomno odlučivanje o lokalnim pitanjima kao jednog od osnovnih preduslova demokratizacije društva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".