Sajam za penzionere 30. i 31. marta na Novosadskom sajmu

Sajam za penzionere, četvrti po redu, održaće se 30. i 31. marta u Auli Novosadskog sajma.
Sajam za penzionere 30. i 31. marta na Novosadskom sajmu
Foto: 021.rs
Najstariji građani će na sajmu moći da provere zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i poklon igrama, osvoje vredne nagrade i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune slobodno vreme.
 
Na sajmu će biti prisutni predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.
 
Posetioci će oba dana, u petak i subotu, od 10 do 18 časova, moći da uživaju u programu koji ih očekuje na bini u Auli. Na štandovima izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite. 
 
Ulaz na sajam je besplatan.
  • Svetlana D.

    27.03.2018 11:13
    Nije nego
    Išla jednom i videla da je to bez veze. Tako da bolje prošetam po Keju kraj Dunava nego da se zamajavam nekim "sajmovima za penzionere".
  • milicica

    14.03.2018 14:25
    kad citam onda je
    Stvarno lepo i puno bi znacilo ali kad odem nema skoro nista , malo izlagaca i nista od kupovine i popusta i zato mislim iako su blize i nije zgoreg prosetati mislim da necu ici
  • Oliver

    14.03.2018 13:51
    A pogrebna oprema,ništa?Od nas penzionera se izuzetno to očekuje,da napravumo mesta i oslobodimo PIO fond.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič