Književno veče posvećeno Srđanu Valjareviću u utorak u CK13

Književno veče "Autor nije prisutan", posvećeno Srđanu Valjareviću, održaće se u utorak, 20. marta u 20h u CK13.
Radijski dvojac Damir i Đorđe čitaće odlomke iz romana Srđana Valjarevića, kao i njegovu poeziju, dok će se u pauzama slušati muzika koja provejava u Valjarevićevim delima.
 
"Od književnih početaka pa do najpoznatijih ostvarenja, pokušaćemo da se podsetimo Valjarevićevog dosadašnjeg opusa i da na neki način prizivamo nove knjige sa njegovim potpisom", izjavio je Đorđe Majstorović, koji je istakao Valjarevića kao najznačajnijeg domaćeg savremenog pisca. 
 
Srđan Valjarević je rođen 1967. godine u Beogradu. Do sada je objavio knjige: "List na korici hleba" (1990), "Džo Frejzer i 49 pesam"” (1992), "Ljudi za stolom" (1994), "Zimski dnevnik" (1995), "Džo Frejzer i 49 (+24) pesama" (1996), "Dnevnik druge zime" (2006), i "Komo" (2007).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič