Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi od danas na Novosadskom sajmu

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi počinje danas, 19. aprila u Hali 1 Novosadskog sajma i trajaće do 22. aprila.
Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi od danas na Novosadskom sajmu
Foto: Pixabay
Građanima će se predstaviti 60 izlagača iz Srbije i regiona, kao i nekoliko ribolovnih saveza i udruženja. 
 
Sajam je posvećen kako profesionalcima, tako i amaterima i ljubiteljima boravka u prirodi. Pred njima će se naći pribor i oprema za ribolov, konfekcija i obuća, vazdušne puške, lovačke lampe, rečni čamci, kanui za sportsko veslanje...
 
Planirane su edukacije i tribine o aktuelnim temama, jedna od prezentacija će se održati i u bazenu postavljenom u centralnom delu Hale 1, gde će varaličari pokazati rad svojih proizvoda, a bućkaroši će demonstrirati svoju tehniku ribolova.
 
Tokom četiri dana organizovaće se brojni prateći sadržaji. Na poligonima spretnosti i veština biće animirani najmlađi posetioci. Predviđeno je i predstavljanje viteškog reda srednjovekovnih srpskih vitezova koji se aktivno takmiče i vežbaju borilačke veštine tog doba. 
 
Porodični dan će se organizovati u petak, 20. april, kada će cela porodica sa decom do 16 godina, bez obzira na to koliko ih ima, na Sajam moći da uđe uz samo jednu kupljenu ulaznicu koja košta 200 dinara. 
 
U organizovanim posetama, za grupe veće od pet ljudi, cena ulaznice je 150 dinara.
 
Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič